DESPRE TERAPII

Ce este psihoterapia si cum poate ajuta
Psihoterapia este un proces. Efortul in acest demers este atat al terapeutului cat si al persoanei care solicita aceste sedinte. Impreuna fac o echipa in a descoperi care sunt problemele si modul potrivit fiecaruia de a le gestiona. Psihoterapia pune la dispozitie  un set de tehnici si metode care imbinate dupa creativitatea terapeutului  au ca scop imbunatatirea sanatatii emotionale, mintale si comportamentale.

Sedinta de psihoterapie dureaza 50 de minute.si intalnirile sunt saptamanale . Psihoterapia poate dura atat cat simte fiecare ca a atins schimbarea sau ca s-a ajuns la obiectivul dorit. Uneori aceasta se poate realiza si in 5 sedinte.

Luati-va timpul de care aveti nevoie . Nu exista ceva ce nu e drept  sau  spus gresit …aici puteti spune orice, in siguranta.

Terapia prin hipnoza
Terapia prin hipnoza este benefica prin faptul ca va ajuta sa va atingeti pe deplin potentialul , permite accesul la resursele inconstiente. Transa hipnotica nu inseamna somn  mai degraba o forma de relaxare profunda.
Trairea acestei experiente este o capacitate naturala a oamenilor. Contrar credinței populare în hipnoza ești treaz de-a binelea și ai pe deplin controlul, esti doar profund relaxat și in contact cu tine.

Principii in hipnoterapie
1.Fiecare persoana este unica - in terapia prin hipnoza se raspunde nevoilor individuale si nu se incearca potrivirea persoanei intr-o formula, respectandu-se astfel credintele personale .
2.Orice persoană dispune de  toate resursele și capacitățile necesare pentru a trece peste orice problema. Munca terapeutului este aceeia de  a facilita  persoanei accesul  și utilizarea acestor resurse

Cand am nevoie de psihoterapeut?
Problemele ce pot fi abordate in psihoterapie sunt foarte diverse si incep de la cele emotionale, mintale, de comportament, de adaptare, somatizari.
Pentru orice informatie sau lamurire legata de acest subiect puteti sa ma contactati pe mail sau la telefon . Este posibil sa sunati si sa nu fiu disponibila asta pentru ca probabil sunt intr-o sedinta de psihoterapie dar cu siguranta voi raspunde imediat ce nu voi mai fi ocupata.
Site realizat de TOTAL INSPIRE
CONTACT :
Programarile se fac telefonic:

0744.576.795

Adresa:
bd. 1 mai nr.3 , bl. H10 , sc. A, ap.2 (zona Gara), Constanta

sau

Policlinica Regina Maria : Bd. Mamaia nr. 16A - 16B, tel programari: 0241 544 000;
http://www.reginamaria.ro/ro/medic/lenuta-burlacu

E-mail:
burlaculeny@yahoo.com